top of page

Чергове засідання Ради ГО "ТДР"


Колеги, доброго дня! Раді повідомити, що 13.09.2017 відбулося друге очне засідання Ради ТДР. Були присутні: UT1LR, UT5LA, UR2LR, UT8LN, UX2LX, UR6LF (ex UR6LLC).

Порядок денний:

1. Офіційне відкриття клубу за адресою вул. Плеханівська 18, к.501 та графік подальшої роботи клубу. Слухали: UT8LN, який запропонував офіційно відкрити клуб 20 вересня о 18:00. Подальша робота клубу - традиційно по середах з 18:00. Інформацію поширити на радіоаматорських сайтах. Призначити відповідальними UT8LN та UX2LX. Голосували: "ЗА" - одноголосно. 2. В ідкриття QSL-бюро "ТДР". Слухали: UT8LN, який запропонував забезпечити всім необхідним роботу QSL-бюро ТДР та перевезти всю пошту до клубу. Призначити відповідальними: UT5LA та UT8LN. Голосували: "ЗА" - одноголосно.

3. Підготовка до проведення "Слобожанського спринта-2017". Слухали: UT8LN, який запропонував розробити положення змагань та створити програму для електронного суддівства. Призначити відповідальними UR6LF та UT8LN. Голосували: "ЗА" - одноголосно. Президент ТДР - Панченко Д.М. / Підпис / Секретар ТДР - Логвінов О.Є. / Підпис /

Найцікавіше
Останні пости
Шукати за тегом
Ми в соцмережах
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page